Schilderijen van Jan Hollenberg worden tot en met 30 juni geΓ«xposeerd in De Raatstede. Hollenberg is geboren in West-Friesland en zoekt nooit ver voor onderwerpen. Zo vormen landschappen de rode draad door zijn werk.

Hollenberg rondde in de jaren tachtig zijn opleiding aan de Rietveld Academie af. Waar hij in het begin nog veel grafiek maakte, is hij nu veelzijdig. "De technieken die ik gebruik lopen uiteen van ets en houtsnede tot schilderen met gemengde techniek", vertelt Hollenberg.

Een greep uit zijn werk is tot en met 30 juni te zien in het Heerhugowaardse woonzorgcentrum aan de Dolomiet 2. Meer informatie over de expositie is te vinden op: kunstkerkdijkenwaard.nl/exposities.
Pin It
Bekeken: 995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/