Met zijn theatershow Dijkshoorn Durft staat Nico Dijkshoorn vrijdag 3 februariย  in de Cultuurkoepel in Heiloo. De schrijver, dichter, muzikant en columnist gaat in Dijkshoorn Durft op zoek naar alles wat hem gelukkig maakt.

Een flard J.J. Cale uit het openstaande raam van die lieve buurvrouw. Een linkerschoen langs de snelweg en dat je een kilometer verderop de rechter ziet liggen. Die ene zin van Bob Dylan, twee stokstaartjes of een juichende recensie uit 1958. Dijkshoorn durft. Geen bijtende ironie, geen politiek. Niets om zich achter te verschuilen.

Dijkshoorn Durft begint om 20:15 uur. Kaartjes kosten 16 euro en zijn te koop via de website van de Cultuurkoepel of aan de kassa in het cultureel centrum.
Pin It
Bekeken: 955x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/