De nieuwe parkeerregels hebben op Nieuwjaarsdag niet geleid tot een golf van bekeuringen in Egmond aan Zee en Bergen aan Zee. Dit ondanks dat veel bezoekers nog niet op de hoogte bleken te zijn. Dat meldt het NHD. Onwetende parkeerders hebben geluk gehad dat gemeente Bergen niet extra controleert. Nog niet, in ieder geval.

Hargen aan Zee kende al betaald parkeren op zaterdagen, zondagen en de feestdagen in de winterperiode. Sinds 1 januari geldt deze regeling ook in de andere twee kustdorpen van november tot en met februari. Daarentegen is parkeren in Schoorl doordeweeks juist gratis geworden gedurende de winter. Ook de parkeerregels voor bezoekers gingen op de schop.

Gemeente Bergen heeft nog niet in beeld hoeveel bezoekers op Nieuwjaarsdag hebben betaald voor hun parkeerplek. Ook het aantal bekeuringen is niet bekend. Er werd in ieder geval nog niet extra gehandhaafd vanwege de overgangsperiode.
Pin It
Bekeken: 1602x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/