De volgens de organisatie 'gezelligste Nieuwjaarsduik van Nederland' in Egmond aan Zee wordt dit jaar nog leuker. Na twee jaar annulering wordt met de horeca een groot feest voor jong en oud rond de koude plons georganiseerd.

Nieuw deze editie is dat er bands en dj's in diverse horeca in het dorp optredens geven. Er is voor ieder wat wils. Bij Brasserie Bruutt.. is een 80/90’s party met dj's Rob Zwaag en Donovan, bij Beach Club Chill geeft pianist Rob Stoop een optreden, in Strandpaviljoen Bad Egmond zorgt entertainer Edwin Glas voor een feeststemming en bij Bar ‘t Swintje treedt volkszanger/pianist Paul Vlaar op.

Voorheen trok de Egmondse Nieuwjaarsduik telkens zo'n 6.000 deelnemers. Ook dit jaar weer is er een warming up (onder leiding van Renate de Goede), krijgen deelnemers een medaille, een echte 'Egmond muts' en wordt er weer erwtensoep geserveerd dankzij Restaurant Natuurlijk en Bad Egmond.

Rond lunchtijd, vanaf 12:00 uur, begint de live muziek op het strand. De warming up begint rond 13:30 uur en dan gaat het om 14:00 uur los.  Deelname kost 7,50 euro, waarvan 1 euro naar Stichting ALS gaat. Ticket zijn te bestellen via nieuwjaarsduikegmondaanzee.nl.

De organisatie raadt aan om tijdens de Nieuwjaarsduik niet dieper te gaan dan kniehoogte, niet alleen het water in te gaan en op elkaar te letten. Verder wordt aangeraden om (water)schoenen te dragen, je bovenkleding zo laat mogelijk uit te doen en achteraf niet meteen alcohol te drinken.

 
Pin It
Bekeken: 3913x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/