De zoekactie die de politie twee weken geleden deed naar een man met een vuurwapen in Heerhugowaard berust op een misverstand. Dat heeft een politiewoordvoerder gemeld aan Dijk en Waard Centraal. Op 1 december zocht de politie met onder meer een politiehelikopter naar een man die gewapend was en mogelijk iemand had beroofd.

"Al met al is er een hoop verwarring geweest rond het incident", vertelt woordvoerder Erwin Sintenie. "De melder van het incident had via via gehoord dat iemand met een vuurwapen rondliep in Heerhugowaard. We zijn in contact gekomen met het vermoedelijke slachtoffer, die een telefoon was kwijtgeraakt en iets verdachts zou hebben gezien."

Volgens Sintenie is de zoekactie na het gesprek met deze betrokkene gestaakt. "Het is het risico van het vak dat de politie voor niks ter plaatse komt. Als je een melding van een gewapende beroving en een voortvluchtige verdachte krijgt, telt elke seconde." De politie gaat niet verder in gesprek met de melder van het incident.
Pin It
Bekeken: 1582x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/