Cultureel jongerenplatform Artquake krijgt volgend jaar een subsidie van Dijk en Waard. De aanvraag voor een eenmalige subsidie is goedgekeurd.

De afgelopen jaren werd Artquake ondersteund door European Solidarity Corps, maar dat houdt dit jaar op. Het jongerenplatform dat als doel heeft om talent te ontwikkelen vroeg bij de gemeente Dijk en Waard om financiële ondersteuning en startte een petitie. "We willen doorgaan met het houden van evenementen, workshops en het geven van een podium aan jong talent", zei Tristan Vos, initiatiefnemer van de petitie.

Twee maanden geleden overhandigde jongeren van het cultureel platform de petitie voor een structurele subsidie aan burgemeester Maarten Poorter. "We willen Artquake ondersteunen", benadrukte wethouder John Does in een reactie. Het is nog niet bekend of Artquake vanaf 2024 een structurele subsidie krijgt.
Pin It
Bekeken: 1128x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/