Vrijdagmiddag 11 november is een 17-jarige fietser mishandeld het Alkmaarse park De Rekerhout. Daarbij raakte hij gewond aan zijn been. Het incident vond rond 16:30 uur plaats op het Heukelspad, ter hoogte van de Bakkerstraat. Uit politieonderzoek is gebleken dat een vrouw mogelijk getuige is geweest. Zij liep rond dat tijdstip met haar hond door het park. De politie komt graag in contact met deze vrouw en roept eventuele andere getuigen op om zich ook te melden.

Terwijl het slachtoffer over het Heukelspad fietste, liepen twee jongens hem tegemoet. Er ontstond een schermutseling en de 17-jarige jongen werd daarbij mishandeld. Hij raakte gewond aan zijn been en moest worden behandeld.

De ene dader is een donkere jongen van rond 16 jaar, stevig en 1,70 tot 1,75m lang. Hij heeft donkere krullen, een sikje en een snor. Deze dader droeg een zwarte jas en een zwarte broek. De andere dader is ongeveer even oud, 1,80 tot 1,85m lang en met lichte huidskleur. Deze jongen had een ringbaardje en droeg een zwarte jas,  zwarte broek en een wit t-shirt.

De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het zaaknummer is 2022236370.
Pin It
Bekeken: 1547x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/