Dinsdagavond werd in de commissie Ruimte in Alkmaar de proef met de groene deelscooters van deelvervoerder Go Sharing besproken. Het was vooral de VVD dat de discussie er over aanslingerde. Christiaan Peetoom vroeg zich af of het eigenlijk wel een proef genoemd kon worden omdat er volgens hem geen enkel duidelijk kader aanwezig was geweest en de regie ogenschijnlijk volledig bij Go Sharing lag.

Wethouder Robert te Beest bestreed dat en benadrukte dat de proef juist heel waardevol was geweest en dat er, door Go Sharing alle ruimte te geven, juist heel veel inzicht verkregen was. "Als je teveel regels vastlegt kan het zo maar zijn dat ondernemers er geen zin meer in hebben". Maar daar kwam Te Beest niet mee weg.

Binnen de coalitie was er steun, maar meerdere fractie bleken het vaak (gedeeltelijk) eens te zijn met de opmerkingen van VVD fractielid Ooms. Dat er zelfs vanuit de PvdA en de Partij van de Dieren steun kwam noemde Peetoom lachend "historisch". Het lijkt erop dat er één of meerdere moties ingediend gaan worden om een strakker kader te kunnen scheppen waarbinnen een eventuele volgende aanbieder kan opereren.
Pin It
Bekeken: 2217x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/