De politie van Alkmaar kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag tot drie keer toe meldingen over een vrouw die op blote voeten verkeer op de weg stopte, om vervolgens in paniek weg te rennen. De meldingen kwamen volgens de politiewoordvoerder vanaf de Frederik Hendriklaan en de Bestevaerstraat, twee straten die meer dan een kilometer uit elkaar liggen. Agenten vonden de verwarde vrouw, maar geestelijke gezondheidszorg leek niet direct nodig en dus ze hebben haar naar huis gebracht.

Die nachtdienst was behoorlijk bedrijvig. Zo kreeg de Alkmaarse politie ook te maken met een dronken man in de binnenstad, die "als zijnde dood" op zijn rug op straat lag, een fietsendief, een "vervelende late winkeldief" en een mogelijke poging tot inbraak of diefstal in Sint Pancras. Rond 04:00 uur zag een getuige vier verdachte jongens op een erf aan de Benedenweg. De politie heeft het viertal niet gevonden. Het onderzoek loopt nog.

En dan was er onder andere ook nog een auto die mysterieus zonder achterwielen staat op het parkeerterrein bij het wielerstadion. De blauwe Citroën Picasso was op stapels tegels gezet. Het is niet duidelijk of de wielen zijn gestolen. (foto 2: Wijkagenten Alkmaar-Noord)
Pin It
Bekeken: 3861x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/