Op 1 januari neemt de gemeente Bergen de afvalinzameling over van HVC. In veel straten worden alvast clusterplaatsen voor rolcontainers ingericht. De kliko's moeten daar naast elkaar worden geplaatst, want de gemeente maakt gebruik van vuilniswagens met zijladers. Niet alle straten krijgen klikoplekken; sommige zijn daar te smal voor.

Gemeente Bergen start in Egmond aan Zee met het maken van clusterplaatsen. Daarna volgen Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen, begin november Bergen aan Zee, Schoorl, Groet en Camperduin en in december Bergen.

Bewoners krijgen een brief met een plattegrond waar de verzamelplaatsen voor de kliko's op staan aangegeven. Bewoners die het niet eens zijn met de locaties kunnen een  zienswijze indienen. Meer info op bergen-nh.nl.
Pin It
Bekeken: 1707x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/