Forum voor Democratie stopt in de gemeenteraad van Dijk en Waard. Dat heeft de fractie bekendgemaakt aan Dijk en Waard Centraal. De drie raadsleden hebben onvoldoende vertrouwen in het bestuur van de partij en gaan verder onder een andere naam. "Wij missen transparantie en openheid van zaken", schrijft de fractie in een verklaring. "Bovendien worden we niet gekend in de voor ons relevante besluitvorming."

Bij de gemeenteraadsverkiezingen in november vorig jaar behaalde Forum voor Democratie drie zetels. Daarmee kwamen fractievoorzitter Carmen Bosscher, Dennis Koopman en aanvankelijk Thomas Groot in de raad van de nieuwe gemeente Dijk en Waard. Groot besloot in maart om te stoppen en Rob Lute kreeg de zetel.

Na ruim negen maanden heeft de fractie besloten om verder te gaan onder een andere naam. "Wij zijn Forum voor Democratie dankbaar voor de kansen en gaan verder bouwen op het fundament wat wij hebben neergelegd."
Pin It
Bekeken: 2735x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/