Zondag 9 oktober transformeert het Alkmaarse Podium Victorie voor een tweede keer in een platenbeurs. Vinylly vindt wederom plaats met een ruim opgezette vinylverkoop voor muziekliefhebbers, verzamelaars, geluidsenthousiasten en alles wat ertussenin zit. De beurs is gratis toegankelijk.

De afgelopen editie van Vinylly werd een groot succes. Zo’n 600 bezoekers speurden tussen zeker duizenden LP’s, singles en CD’s, uiteenlopend tussen alle denkbare genres. Dat zal komende editie niet anders zijn. In de Grote Zaal staat straks maar liefst 100 meter aan beursstands klaar. Net als vorige keer wordt Vinylly voorzien van passende muzikale omlijsting: bezoekers kunnen namelijk inspiratie opdoen door de All for Sale DJ-set, waarbij alles wat wordt gedraaid ook te koop is.

De aanvang is 11:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Voor een pauze van het verzamelen van pareltjes is de bar geopend om wat te drinken en een eventuele versnapering te halen. Voor meer informatie, ga naar podiumvictorie.nl.
Pin It
Bekeken: 1545x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/