Door de forse stijging van de gasprijs stijgt de vraag naar houtpellets en haardhout. De politie waarschuwt voor oplichters die hier een slaatje uit proberen te slaan door online hout of pellets aan te bieden en na bestelling niet te leveren.

De teller van de politie staat inmiddels op 60 malafide webshops die hout en/of pellets aanbieden. Door heel Nederland hebben al meer dan 500 slachtoffers aangifte gedaan.

De politie merkt op dat de digitale oplichters vaak buitenlandse rekeningen gebruiken en teksten plaatsen met veel spelfouten en vreemd taalgebruik. Vermoedelijk zijn de teksten direct vertaald uit een andere taal.

Op politie.nl staat een lijst met punten om te controleren of een webshop betrouwbaar is. Zoek op het woord 'malafide handelspartijen' of gebruik de link in onze stories. Deze pagina wordt dagelijks vernieuwd.
Pin It
Bekeken: 2634x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/