De Alkmaarse politierechter heeft drie van de vier verdachten van openlijke geweldpleging bij een café in Heiloo vrijgesproken. Op 24 april wilde een portier een opstootje sussen, maar kwam hij op de grond terecht. Vervolgens werd hij door meerdere jongens geschopt en geslagen.

Het slachtoffer hield daar niet alleen blauwe plekken aan over, maar verloor ook een stuk van zijn tand. Wat de aanleiding voor het geweld was, is nog steeds niet duidelijk. De drie vrijgesproken verdachten zeiden dat ze wel bij het incident waren, maar geen geweld hadden gebruikt.

De vierde verdachte is een 20-jarige man uit Heiloo en is niet vrijgesproken. Door meerdere getuigen is hij aangewezen als dader. Daarnaast had hij bij zijn aanhouding bloed van het slachtoffer op zijn T-shirt. De man heeft een werkstraf van 150 uur opgelegd gekregen.
Pin It
Bekeken: 1122x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/