Zondagavond rond 22:30 werd op de Middenweg in Heerhugowaard, ter hoogte van de Andeskondor, een hond aangereden door een Connexxion bus. De hond zou naar verluidt achter een kat aan hebben gerend. Bij de achtervolging staken de dieren de Middenweg over, waar net een Connexxion bus reed. De hond werd aangereden door de bus en kwam eronder terecht.

De vrijwilligers van een opgeroepen dierenambulance konden de hond niet zelfstandig onder de bus vandaan krijgen, daarom werden de hulpdiensten opgeroepen waaronder de brandweer die met spoed met enkele wagens ter plaatse kwam. Omdat de bus opgetild moet worden om de hond er onder vandaan te krijgen werd gebruik gemaakt van enkele zware krikken.

Na ongeveer vijftien minuten lukte het de hulpverleners om de hond levend onder de bus vandaan te krijgen. Daarna is de hond met spoed naar een dierenarts gebracht. De Middenweg was vanwege het incident enige tijd afgesloten voor het verkeer.

De eigenaar van de hond is momenteel op vakantie. De hond was op het moment van het ongeval bij een oppas. (foto's: Glocalmedia)
Pin It
Bekeken: 4965x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/