In de nacht van zaterdag op zondag is een 16-jarige jongen uit Castricum zwaargewond geraakt bij een steekpartij op de Middenweg in Heerhugowaard.

De hulpdiensten werden kort na 00:30 uur gealarmeerd door een passant die de jongen daar gewond had aangetroffen ter hoogte van de Stationsweg. Hij verleende eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten.

Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar diens inzet werd ook weer geannuleerd. De helikopter vloog enkele rondjes boven de plek van het incident en ging toen weer retour. De ambulance met het slachtoffer vertrok met grote spoed naar het ziekenhuis, gevolgd door een tweede ambulance. Hoe het slachtoffer eraan toe is, is onbekend.

De aanleiding voor de steekpartij wordt door de politie onderzocht. Er is nog niemand aangehouden. De politie roept getuigen op zich te melden.
Pin It
Bekeken: 11440x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/