Liefhebbers van eigentijdse jazz en fusionmuziek komen zondag 14 augustus aan hun trekken bij een optreden van de bijzondere band Jazz Tag in Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef.

De band bestaat uit saxofonist Remmert Tromp, de Hoornse toetsenist Nico van Zadel, basgitarist Joop Sodenkamp en Louis Carlebur op drums. De muzikanten van Jazz Tagg traden eerder op onder de naam Moules Frites. Nu brengen zij in Jazz Tagg swingende muziek waarbij elementen uit de jazz, latin, funk en soms ook rock samenkomen. De band kiest voor stevige up-tempo nummers en daarnaast meer ingetogen, lyrische composities. Jazz Tag brengt eigen werk ten gehore, en stukken van onder andere Joshua Redman, Yellow Jackets, Tanya Maria, Christian McBride en Roy Hargrove.

Het concert begint om 16:00 uur, maar de hoeve is open vanaf 15:00 uur. De toegang tot de sfeervolle hoeve is vrij, maar een vrijwillige bijdrage 'naar draagkracht en welbevinden' wordt zeer gewaardeerd. Een stoel kan worden gereserveerd voor tien euro p.p. (ter plaatse te voldoen) per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam. Pinnen is bij Hoeve Overslot niet mogelijk. Hoeve Overslot is te vinden aan de Slotweg 42 in Egmond aan den Hoef.
Pin It
Bekeken: 1179x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/