De 31-jarige automobilist uit Heiloo die zaterdagavond betrokken was bij een dodelijk ongeluk in Sint Pancras, blijft langer vast zitten. De man zit volgens een politiewoordvoerder 'in beperking', wat betekent dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat.

Het dodelijke ongeluk gebeurde zaterdagavond rond half acht op de Helling. De automobilist vloog uit de bocht. Voordat hij met zijn auto in de sloot belandde, reed hij een 45-jarige fietser uit de gemeente Dijk en Waard aan.

De fietser overleed aan zijn verwondingen. Meerdere andere verkeersdeelnemers raakten gewond. De automobilist is door omstanders uit zijn auto bevrijd en werd daarna gearresteerd. De politie kan niet vertellen hoe lang de man nog vast blijft zitten.

De politie is nog op zoek naar getuigen van het ongeval. Ook worden mensen met dashcambeelden of andere camerabeelden gevraagd om deze te delen.
Pin It
Bekeken: 5605x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/