Zaterdagavond is een man op de Hondsbosscheweg tussen Petten en Camperduin met zijn auto te water geraakt na het missen van een flauwe bocht. Hij ramde enkele houten palen en vloog over een parkeerterrein rakelings langs een geparkeerde auto en camper. Daarna kwam de auto op zijn kop in een sloot tot stilstand.

De bestuurder kon zelf uit de auto kruipen en op de wal klimmen. Hij is opgevangen door de aanwezige mensen op het parkeerterrein en overgedragen aan de hulpdiensten. Daarna werd hij met onbekend letsel met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De man in de camper, een surfer, zat in de camper op zijn mobiel een film te kijken. Hij voelde op een gegeven moment de camper heen en weer gaan. Meteen daarna hoorde hij een grote klap. Volgens de bandensporen in het gras was de camper op een haar na gemist.

Een berger heeft de auto uit het water getakeld. (foto's: GLOCALmedia)
Pin It
Bekeken: 2180x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/