Een automobilist is ernstig gewond geraakt bij een ongeval dat zaterdagavond is gebeurd op de Helling in Sint Pancras. Een ook bij het ongeval betrokken fietser is overleden De 31-jarige automobilist uit Heiloo is uit de bocht gevlogen en heeft daarbij de fietser geschept. De auto eindigde op de kop in de sloot, de fietser op het wegdek en zijn tweewieler aan de overkant van de sloot.

Zowel politie als brandweer, ambulancedienst en een traumahelikopter kwamen ter plaatse voor de hulpverlening. Brandweerduikers assisteerden bij de op de kop in de sloot liggende auto. Beide slachtoffers zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar de fietser later aan zijn verwondingen bezweek, het gaat om een 45-jarige man uit Dijk en Waard. De weg was in verband met de hulpverlening en het onderzoek van de dienst Verkeers Ongevallen Analyse afgesloten.
Pin It
Bekeken: 12528x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/