Maandag is een bestuurder van een Go Sharing-scooter bekeurd omdat hij te jong was om erop te rijden. De 15-jarige jongen maakte gebruik van de Go Sharing-account van een van zijn ouders, aldus het NHD. De boete voor rijden zonder AM-rijbewijs is 240 euro en voor jeugd onder 16 jaar de helft. Bovendien is de account geblokkeerd door de exploitant, en dus kan ook deze ouder geen gifgroene deelscooter meer huren.

De Go Sharing-scooters hebben al redelijk wat stof in Alkmaar doen opwaaien. Er werd gevreesd dat de 'strooiscooters' voor overlast zouden zorgen, gezien ervaringen in andere steden. En ook hier zijn ze inmiddels op onwenselijke plekken gevonden en worden ze gevandaliseerd. Minstens één scooter is uit een sloot gevist, al suggereren foto's geplaatst op Instagram via strooiscooters072  dat het er inmiddels drie zijn. Een gebruiker werd vorige week bekeurd na een melding van scooterracen in Park Rekerhout. (foto: Instagram / milieuagent_alkmaar)
Pin It
Bekeken: 3635x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/