De officier van justitie heeft 240 uur taakstraf, een contactverbod en een voorwaardelijke gevangenisstraf van bijna een jaar geëist tegen een 22-jarige Heerhugowaarder. De man zou zijn ex-vriendin op 21 mei vorig jaar hebben verkracht toen zij wat spullen in zijn ouderlijk huis wilde ophalen.

In zijn slaapkamer ging het mis en trok hij de broek en onderbroek van zijn ex naar beneden. Voor korte tijd stak hij zijn geslachtsdeel in haar. Volgens de man merkte hij pas tijdens de penetratie dat ze tegenstribbelde. De vrouw heeft een leerachterstand opgelopen en is inmiddels begonnen aan traumatherapie.

De officier van justitie mag als het gaat om verkrachting doorgaans geen taakstraf geven, maar maakt in deze zaak een uitzondering. Reden hiervoor is het blanco strafblad van de verdachte, de kleine kans op herhaling en omdat W. anders geen werk meer heeft en zijn opleiding tijdelijk moet stoppen. De uitspraak is op 9 augustus.
Pin It
Bekeken: 3810x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/