Vier verdachten, die op 12 juli werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een omvangrijke drugssmokkel via de haven van Amsterdam, blijven langer in voorarrest. Het zou gaan om een lading van 1100 kilo cocaïne die was verstopt in een container met cacaobonen. Met een vrachtauto vervoerden de verdachten de container in het westelijk havengebied van Amsterdam, tot de politie ze staande hield. Eén van de verdachten is een inwoner van de gemeente Dijk en Waard.

De politie in Noord-Holland, FIOD en douane in Amsterdam werkten al langer aan deze zaak. De container is in beslag genomen en de gehele lading is vernietigd. Vrijdag werden de verdachten voorgeleid bij de rechter-commissaris. Die besloot het voorarrest met tien dagen te verlengen.

Op 28 juli moet het viertal opnieuw voor de rechtbank verschijnen. Die neemt dan een beslissing of de verdachten in voorlopige hechtenis blijven.
Pin It
Bekeken: 2068x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/