Vier verdachten, die volgens het Openbaar Ministerie op 12 juli betrokken waren bij de drugssmokkel via de haven van Amsterdam, blijven langer in voorarrest. Dat schrijft mediapartner NH Nieuws.

Het gaat om een Enkhuizer (55), twee mannen (27 en 43 jaar oud) uit Purmerend, en een 29-jarige man uit de gemeente Dijk en Waard. De lading van 1.100 kilo cocaïne zat verstopt in een container, gevuld met cacaobonen, die op een vrachtwagen door het Westelijk Havengebied reed. De gehele lading is inmiddels vernietigd.

Naar aanleiding van een onderzoek van de politie in Noord-Holland, FIOD en douane in Amsterdam werd de container in beslag genomen. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek, en werden vrijdag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Die besloot het voorarrest te verlengen tot eind deze maand. Op 28 juli moet het viertal opnieuw voor de rechtbank verschijnen. Die neemt dan een beslissing of het voorarrest wordt verlengd.
Pin It
Bekeken: 2157x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/