De 21-jarige Haron A. die wordt beschuldigd van bankfraude in bijna heel Noord-Holland en deelname aan een criminele organisatie zit weer in de gevangenis.

Volgens justitie heeft de Alkmaarder de voorwaarden voor vrijlating overtreden. Zo zou hij een week lang niet thuis hebben geslapen. A. wordt ervan verdacht dat hij tussen juli en augustus vorig jaar samen met anderen geld van bankrekeningen heeft gestolen. Hij maakte onder meer salchtoffers in Alkmaar, Bovenkarspel, Heemskerk, Hoorn, Schoorl, Spanbroek en Venhuizen.

De advocaat van A. verzocht maandag tijdens een niet-inhoudelijke zitting om het voorarrest opnieuw te schorsen. Volgens haar verdient de Alkmaarder een tweede kans. De officier van justitie kon zich daar niet in vinden en wees erop dat A. veel slachtoffers heeft gemaakt en niet voor niks weer is opgepakt. De rechtbank maakt dinsdag bekend of A. opnieuw wordt vrijgelaten.
Pin It
Bekeken: 3205x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/