Zondag is een hond anderhalf uur achtergelaten in een auto geparkeerd in Heiloo. De ramen stonden open en de auto stond in de schaduw, maar evengoed kan de temperatuur aardig oplopen in een auto. Bovendien was de hond onverzorgd.

Een passant deed melding en de politie achterhaalde de eigenaar, die vervolgens nog meer verbazing wekte. Het baasje was één uur driekwartier onderweg geweest richting Heiloo, om vervolgens anderhalf uur door het bos te wandelen zónder hond, en daarna weer terug naar huis te willen rijden.

"In elk geval stevig woord gesproken met de eigenaar van hond", Twittert de agent die op de melding af was gegaan. En niet alleen over het in de auto achterlaten van de hond, maar ook de slechte verzorging. "Hond zag er onverzorgd uit, stonk en had ontstoken oor". Het baasje zei geen geld te hebben voor een dierenarts, maar ook de gewone verzorging was dus niet best. "Verplicht dierenarts deze week te bezoeken. Wijkagent in regio van eigenaar verzocht dierenpolitie te laten controleren / huisbezoek etc." (foto: Twitter @WA_Alkm_buiten)
Pin It
Bekeken: 1300x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/