Het college van Heiloo gaat door met coronasteun. De verzoeken die zijn ingediend voor de vierde tranche van de zogenoemde Veerkrachtmaatregelen zijn dinsdag allemaal verwerkt. Wethouder financiën Rob Opdam: "Voorlopig worden de Veerkrachtmaatregelen voortgezet. Er is nog 45.369 euro beschikbaar, waarvan een groot deel, 30.725 euro, voor de ondersteuning van evenementen."

Onder andere de zes samenwerkende cultuurpodia De Cultuurkoepel, Theater de Beun, de Witte Kerk, de Muziek- en dansschool, O.L.V. Ter Nood en de Bibliotheek van Heiloo krijgen subsidie. Om hun cultuuragenda en column in de Uitkijkpost tot en met december voort te zetten hebben ze een bedrag van 2.000 euro ontvangen.

De Veerkrachtmaatregelen bestaan standaard uit een maximale bijdrage van  1.000 euro per aanvraag, maar omdat het Cultuurplatform Heiloo de aanvraag voor 2.000 euro mede ondertekende, en het gaat om een bijdrage voor zes steeds meer samenwerkende instellingen, is een uitzondering gemaakt.

Cultuurwethouder Antoine Tromp: “De podia kunnen met deze bijdrage het gezamenlijke culturele aanbod op de Heilooër podia promoten. De culturele wereld heeft nog steeds veel last van de gevolgen van Corona. Deze aanvraag komt vanuit een brede samenwerking in de culturele sector van Heiloo, hier zijn we erg blij mee.”

Verzoeken die in de zomer binnen komen, bespreekt het college in september. Aanvragen kunnen worden ingediend via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info over onder andere de voorwaarden op heiloo.nl/veerkracht.
Pin It
Bekeken: 995x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/