Zaterdag 16 juli organiseert het team van dagbesteding Talent Moment een zomermarkt op het Stadsplein in Heerhugowaard. Op de markt staan verschillende organisaties uit de regio die dagbesteding verzorgen om producten, spullen en lekkers te verkopen die zij en hun cliΓ«nten hebben gemaakt.

Talent Moment verzorgt kleinschalige dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. Verder zijn het Idee-Atelier uit Alkmaar, Odion de Boerderij uit Middenbeemster en Korenmolen de Otter uit Oterleek aanwezig. Er worden onder andere schaaltjes, sieraden, koek en ijsthee verkocht. Er is ook een loterij en bezoekers kunnen gratis op de foto.

De zomermarkt duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Aanbieders van dagbesteding kunnen zich kosteloos aansluiten. Meer info op facebook.com/TalentMoment.
Pin It
Bekeken: 2071x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/