Op de N242 tussen Heerhugowaard en Alkmaar heeft rond 07:10 uur een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden waar drie voertuigen bij zijn betrokken. Dat gebeurde in de Schermer tussen de Nollenweg en de Nieuwe Schermerweg. Eén van de auto's is op de verkeerde weghelft terechtgekomen en daar frontaal op een andere auto geklapt. Een van de inzittenden is daarbij overleden. Twee zwaargewonden moesten met spoed naar het ziekenhuis.

Er kwamen vijf ambulances en twee traumahelikopters naar het ongeval om de twee zwaargewonden te kunnen behandelen. Ook waren politie en brandweer opgeroepen. De weg vanuit Heerhugowaard richting Alkmaar werd volledig afgesloten. (foto's: Glocal Media)
Pin It
Bekeken: 41161x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/