In de nacht van vrijdag op zaterdag is een groepje fietsers dat terugkwam van een strandfeest in Hargen aan Zee met elkaar in botsing gekomen. Ze kwamen daardoor ten val en de voet van één van hen raakte daarbij beklemd tussen de spaken en het frame van de fiets.

Daarop werd besloten de hulpdiensten te alarmeren, waarna politie en brandweer van Schoorl en Groet zich naar het fietspad van de Harger Zeeweg in Hargen spoedden. Ook de vrijwilligers van de Schoorlse reddingsbrigade werden aanvankelijk wel opgepiept, maar omdat het fietspad in de Schoorlse Duinen goed bereikbaar is voor de hulpdiensten, werd die oproep om assistentie al snel weer ingetrokken.

Met een betonschaar zijn de spaken van de fiets doorgeknipt waarna de fietser zijn voet weer kon vrijmaken. De fietser hoefde niet naar het ziekenhuis.
Pin It
Bekeken: 2719x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/