Theater De Vest organiseert tot en met 7 augustus Zomer op het Plein. Ieder weekend worden op het Canadaplein vrij toegankelijke shows en optredens verzorgd, en een enkele keer in Theater De Vest. Het weekend van 8 juli begint vrijdagavond met Lisa Ostermann en gaat daarna verder met Johan Spijkers en begeleiding, om te eindigen met Joe Buck en Tim Knol.

Lisa won alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd hรฉt comedytalent van 2021. 'Met zโ€™n allen' gaat over hoe we met enthousiasme, wanhoop en hulpmiddelen de sfeer erin proberen te houden. Scherpe grappen, muzikale intermezzoโ€™s รฉn een funky live-band/breakdancegroep die bestaat uit Lisa.

Zaterdagavond geeft Joost Spijkers een intiem kamerconcert onder de noemer 'Au Plat Pays. Het vlakke land biedt voor Joost volop ruimte om het leven te bezingen met prachtige chansons van bijvoorbeeld Aznavour en Brel, maar vooral repertoire van eigen hand. De winnaar Annie M.G. Schmidtprijs dfit jaar wordt vergezeld door basklarinettist Stan Mitrovic, cellist Emile Visser en altviolist Ro Krauss.

Zondagmiddag mogen Tim Knol enย Joe Buck het weekendje Zomer op het Plein afsluiten. De 25-jarige Joe schrijft pure liedjes, dicht bij het hart, met muziek vol eerlijkheid en emoties. Tim Knol kent iedereen onderhand wel. Naast zijn bekende nummers zal hij Lightyears Better, een lied dat hij in de coronatijd schreef toen hij niet of nauwelijks kon optreden. Hij richtte een wandelclub op die groeide naar maar liefst 1.300 leden.

Meer op zomerophetplein.nl.
Pin It
Bekeken: 1985x
https://ee.itk.ac.id/data/