Sportregisseurs van Alkmaar Sport organiseren zaterdag 9 en zondag 10 juli door heel de gemeente Buurtbattles voor jeugd en jongvolwassenen. De vier voetbaltoernooien bestaan uit vijf-tegen-vijf wedstrijden in de categorieรซn 11 t/m 15 jaar en 16 t/m 25 jaar. De winnaars van iedere Buurtbattle gaan naar de finale, die plaatsvindt voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van AZ in het nieuwe seizoen. Daarna mogen ze met zijn allen gratis naar de AZ-wedstrijd.

Zaterdag 9 juli is er vanaf 11:00 uur een Buurtbattle in Alkmaar Zuid & West (Zuid, Overdie, Kooimeer, De Hoef, Bergermeer, Centrum) en op zondag vanaf 11:00 uur zijn er toernooien in Alkmaar Oost (Vroonermeer, Huiswaard, Oudorp) en Alkmaar Noord (Koedijk, Daalmeer, de Mare). Op welke dag het toernooi in landelijk Alkmaar plaatsvindt is nog niet bepaald.

Ieder wedstrijd bestaat uit twee helften van 10 minuten en er mag onbeperkt gewisseld worden. Teams mogen bestaan uit maximaal acht spelers, die allemaal in de betreffende buurt wonen. Minimaal vijf teamleden moeten binnen een leeftijdscategorie vallen, de rest mag een jaar ouder of jonger zijn.

Aanmelden en meer informatie op alkmaarsport.nl, vol is vol.
Pin It
Bekeken: 2108x
https://ee.itk.ac.id/data/