Lotte Dammroff en Talitha Sluman van Holland Schermen hebben afgelopen weekend goed gepresteerd tijdens een groot internationaal jeugdtoernooi in Parijs. In een deelnemersveld van 53 floret schermsters van onder 15 jaar veroverde Lotte het brons. Talitha werd uiteindelijk twaalfde, nadat ze door haar clubgenootje was verslagen in een veelbewogen wedstrijd.

Vanwege de hoge temperatuur in de hal werd besloten om twee in plaats van drie voorronden te schermen in grotere poules. Lotte plaatste zich eenvoudig voor de eliminatieronden door alle poulewedstrijden te winnen. Talitha plaatste zich met respectievelijk vier en twee gewonnen wedstrijden. Daarna begonnen ze goed aan de eliminaties, maar verloren allebei in de achtste finale, met als gevolg dat ze in de herkansingsronde elkaar troffen.

De 'zustermoord' wedstrijd was al spannend en emotioneel genoeg, zonder dat de scheidsrechter onnodig gele en rode kaarten uitdeelde. Beide meiden startten dikwijls te vroeg, omdat de scheids slecht te verstaan was, en dat leverde Lotte vijf punten op en Talitha drie. Uiteindelijk won Lotte met 15-14. Daarna omhelsden en troosten de twee elkaar zeker een minuut.

Lotte versloeg vervolgens de Franse Lola Dupuy met 15-8, maar verloor de halve finale van Anna Kollar uit Hongarije. In de strijd om het brons, zo'n twaalf uur nadat ze haar warming up voor de eerste wedstrijd begon, wist Lotte nog één keer te vlammen en Elizaveta Kopyltsova uit Cyprus te verslaan met 15-6. (foto: Holland Schermen)
Pin It
Bekeken: 2371x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/