Er komt dit jaar toch een Hoever Kermis in Egmond aan den Hoef, ondanks het vertrek van veel horeca uit het dorp die altijd een pijler was onder de festiviteiten. Een aantal Hoevers heeft de koppen bij elkaar gestoken en een nieuwe Hoever Kermis op poten gezet onder het motto: een kermis zonder kroegen. Het 'Zomerfestival Egmond' staat gepland voor het weekend van donderdag 7 tot en met zondag 10 juli.

Het programma komt uit de koker van Menno Levering, Kevin Beers, Joost van Dam, Gijs de Waal, Ron Tervoort, Hidde van der Pol en Tom Valkering. Zij regelden ondermeer de terugkeer van de kortebaandraverij, een feesttent, kermisattracties van de familie Braak, foodtrucks en de Bankoe Games. Voor de muziek boekten zij onder andere Bernard Karsten, Stef Horn, Bob en de Blue Band. De kermisattracties staan het hele weekend vanaf 14:00 uur langs het grasveld aan de Slotweg, en ook de foodtrucks blijven vier dagen staan. De harddraverij Kortebaan Egmond is op donderdagmiddag en wordt afgesloten met een feest bij het oude 'Rode Hert' voor de deur.

Vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur tot 23.00 uur is iedereen van harte welkom om de werkweek af te sluiten met een vrijdagmiddagborrel. "Men kan als bedrijf, vereniging of vriendengroep vooraf een tafel bestellen op het weiland bij de feesttent op de hoek Slotweg/Weg naar de Oude Veert", aldus Ron Tervoort van de organisatie. De muziek komt van de bekende zanger Stef Horn, die landelijke bekendheid kreeg door zijn deelname aan diverse televisieprogramma’s. Daarnaast brengen diverse dj’s een mix van dance music.

Zaterdag staat in het teken van de Bankoe Games en 80’s/90’s Party. Na de succesvolle eerste editie van de Bankoe Games, belooft de editie van 2022 een spektakel te worden, mede door het hoge aantal inschrijvingen. Het vindt allemaal plaats naast de feesttent op het grasveld. Voor de deelnemers is de mogelijkheid om voorafgaand aan de Games deel te nemen aan het ‘Bankoe Ontbijt’ om 11:00 uur. Om 11:30 uur trapt Renate de Goede, bekend van de warming up tijdens de Nieuwjaarsduik in Egmond aan Zee, de Bankoe Games af. Er zijn diverse nieuwe spellen geregeld. Direct na de Games, rond 16:00 uur, gaat de 80’s/90’s party van start tot 23:00 uur.

Zondag wordt het festival afgesloten met optredens van eigen bodem. De feesttent opent dan om 13:00 uur met de Fjoertoeters, een enthousiaste groep leden van muziekvereniging Lamoraal van Egmont. Ook dan zijn de foodtrucks van de partij. Daarna komt de welbekende Egmondse band Just for Fun. De vrouwelijke bandleden brengen bekende covers. De afsluiter tot 22.00 uur is Bob en de Blue Band.

De initiatiefnemers gaan ervan uit dat de nieuwe opzet een succes wordt en dat zij het Zomerfestival Egmond ook in de komende jaren blijven organiseren. Meer informatie is te vinden op de site van Zomerfestival Egmond. (foto: dredesign.nl)
Pin It
Bekeken: 3297x
https://www.thespringsclubserpong.com/slot-mahjong/ https://e-resources.perpusnas.go.id/writable/akun-slot-demo/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-demo/ http://loket.pdamintanbanjar.co.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ http://www.rocfpm.com/ https://www.backlinesoccer.com/ https://149.129.192.206/ https://147.139.208.239/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://149.129.245.78/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/