Het bekroonde Britse filmdrama Nowhere special is komende week film van de week bij Cinebergen. De film draait om John, een 35-jarige alleenstaande glazenwasser die de zorg heeft over zijn zoontje Michael van vier. John heeft niet lang meer te leven, en dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders voor Michael. Hij denkt te weten wat hij zoekt en weet zich gesteund door het adoptiebureau, maar het perfecte gezin lijkt niet te bestaan. Want wat is een goede ouder en wie is het beste voor Michael? Nowhere Special is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De chemie tussen vader en zoon is fenomenaal. Het geheel is een bijna zintuiglijke ervaring, raakt diep en zindert lang na.

De film draait maandag de 27ste om 20:00 uur, woensdag om 20:00 uur en zaterdag om 10:45 uur.

 

Overige films in Filmtheater Cinebergen van vrijdag 24 juni tot en met vrijdag 1 juli:

To Olivia
Verenigd Koninkrijk, drama, Engels/ NL ondertiteld
Het ontroerende To Olivia vertelt het waargebeurde verhaal van auteur Roald Dahl en zijn vrouw, Hollywoodactrice Patrica Neal. Hun gedeelde verdriet zou, na de dood van hun dochtertje, een bron van verlossing en kracht betekenen en hun leven voor altijd veranderen.
vr 24 - 14:30 | za 25 - 10:45 | di 28 - 20:00

Il Buco
Italië, drama, Italiaans/ NL ondertiteld
Met Il Buco herschept regisseur Michelangelo Frammartino op meesterlijke wijze een Italiaanse expeditie uit 1961 naar het binnenste van de aarde waar de tijd stilstaat en mens en natuur samenvloeien. Een unieke ervaring en visuele hommage aan het prachtige Calabrische landschap.
za 25 - 14:00

Operation Mincemeat
VS, drama, Engels/ NL ondertiteld
Operation Mincemeat vertelt het waargebeurde verhaal van de meest succesvolle misleiding in oorlogstijd ooit, een operatie die de loop van de Tweede Wereldoorlog veranderde. Met o.a. Colin Firth, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen en Jason Isaacs.
za 25 - 17:00

Les Amours d’Anaïs
Frankrijk, komedie/ drama, Frans/ NL ondertiteld
In deze luchtige romantische komedie begint Anaïs - dertig, charmant, altijd te laat, schijnbaar zorgeloos, energiek en nogal blut - een affaire met de oudere Daniel en raakt volledig gefascineerd. Weliswaar niet voor hem, maar wel voor diens echtgenote, de schrijfster Émilie.
za 25 - 20:15 | wo 29 - 14:30

Lunana, A Yak in the Classroom
Bhutan/ China, drama/ familie, Dzongkha/ Engels/ NL ondertiteld
Heerlijke feelgoodfilm uit Bhutan. De jonge leraar Ugyen uit Bhutan wordt voor zijn laatste opleidingsjaar naar het extreem afgelegen bergdorpje Lunana gestuurd. Het warme welkom van de kinderen en de spirituele kracht van de dorpelingen zullen zijn lot voorgoed veranderen.
zo 26 - 14:00

Downton Abbey: A New Era
Verenigd Koninkrijk/ VS, drama/ romantiek, Engels/ NL ondertiteld
De geliefde acteurs uit de eerste bioscoopfilm reizen dit keer af naar de Franse Rivièra. Violet Crawley (Maggie Smith) is namelijk in het bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft bemachtigd. Zoals gewoonlijk gaat een bezoek van de Crawleys met een hoop drama gepaard en loopt alles bepaald niet op rolletjes.
zo 19 - 17:00

El buen patrón
Spanje, komedie, Spaans/ NL ondertiteld
IJzersterke tragikomedie waarin de charismatische fabriekseigenaar Blanco (geniale Javier Bardem), om kans te maken op een lokale onderscheiding, koortsachtig probeert alle problemen met zijn werknemers op te lossen… Grote winnaar bij de Goya’s (Spaanse Oscars).

zo 26 - 20:15 | do 30 - 14:30 Encore (voorpremière)
Frankrijk, drama, Frans/ NL ondertiteld
Dit keer duikt Cédric Klapisch (L'auberge espagnole, Retour en Bourgogne) in de wereld van de dans. Zal de 26-jarige balletdanseres Élise na een blessure nog ooit kunnen dansen? Een verhaal over hoop en een nieuw begin. Met Marion Barbeau, prima ballerina bij het beroemde ballet van de Parijse Opera.
do 30 - 20:00

The Velvet Queen
Frankrijk, documentaire, Frans/ NL ondertiteld
’s Werelds meest gerenommeerde natuurfotograaf Vincent Munier poogt samen met schrijver Sylvain Tesson een glimp op te vangen van de zeldzame sneeuwluipaard. Het resultaat is een ontroerende documentaire over de kunst van het kijken en een ode aan de schoonheid van de wereld, voorzien van een vleugje relativerende humor.
vr 1 - 14:30

Incroyable mais vrai
Frankrijk, komedie/ drama, Frans/ NL ondertiteld
Nieuwste film van de koning van de absurdistische film, Quentin Dupieux. Wanneer Alain en Marie een huis bezichtigen geeft de makelaar alvast een waarschuwing: het luik in de kelder zal hun leven compleet veranderen. Na hun eerste ervaring in de kelder besluiten ze direct tot koop over te gaan.
Vr 1 - 20:00

Filmtheater Cinebergen, De Zwarte Schuur, Eeuwigelaan 7, Bergen NH (navigatie: Roodeweg); cinebergen.nl
Pin It
Bekeken: 842x
https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.undiksha.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/