Komende zaterdag is er een kunst- en boekenmarkt op het plein naast winkelcentrum 't Loo in Heiloo. De markt is van 10:00 tot 17:00. Kunstenaars en boekhandelaren van uit het hele land, maar ook lokale artiesten, presenteren hier hun kunst en boeken. Antiquarische boeken zijn te vinden naast andere collectors items. Ook Harmonieorkest Caecilia zal met een boekenkraam aanwezig zijn. De markt valt samen met de Kunstparade Heiloo. Hierdoor kan een bezoek aan de markt worden gecombineerd met een bezoek aan bijvoorbeeld de exposities in de Witte kerk.

Bezoekers kunnen op de Kunstmarkt vele soorten kunst verwachten: van schilderijen tot keramiek en van glas- tot grafisch werk en vilten. Kunstenaars komen uit het hele land, maar ook lokale artiesten zijn present. Veel werk is in de laatste jaren gemaakt, waardoor de creatieve impact van het corona-virus wordt getoond. Kunstenaars staan zelf bij hun eigen kraam zodat discussies kunnen ontstaan tussen kunstenaar en publiek. Ook demonstreren diverse makers artistieke technieken en vaardigheden.

De kunst- en boekenmarkt naast winkelcentrum 't Loo in Heiloo is 25 juni van 10:00 tot 17:00.
Pin It
Bekeken: 1121x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/