De korfballers van Apollo 1 hebben hun laatste poulewedstrijd met 12-20 verloren van Achilles 1 uit Den Haag. Ondanks het verlies kijkt het Waardse team tevreden terug op de wedstrijd. Achilles staat tweede in de 1e Klasse poule D en moest noodgedwongen bestreden worden met veel invallers uit het tweede team. Apollo 1 eindigde zevende en voorlaatste in de poule, en moet volgende week met de nummer zeven van poule C uitmaken wie in de 1e Klasse mag blijven.

In de eerste helft waren Apollo en Achilles erg aan elkaar gewaagd. De thuisploeg kon goed meekomen met de op papier veel betere tegenstander en ging verrassend met 7-8 de rust in. Na de pauze kwam de Haagse ploeg op stoom en liep langzaam maar zeker verder uit tot 12-20.

Tim Sterrenburg uit het tweede scoorde twee keer en kan dan ook tevreden terugkijken op zijn debuut in Apolo 1. In de slotminuten mochten ook Niels van Bekkum Marks en Sven Boots voor het eerst in actie komen. Niels greep zijn kans en scoorde een welverdiend punt.