Gemeente Heiloo heeft woensdag Elly Beens en Peter van Diepen in het zonnetje gezet. In de Witte Kerk werd afscheid genomen van de uitgetreden wethouders. Daarbij reikte burgemeester Mascha ten Bruggencate aan Elly Beens de erepenning van de gemeente Heiloo uit voor haar jarenlange inzet voor het dorp als raadslid en wethouder.

Elly Beens verhuisde in 1987 naar Heiloo en werd al snel burgerraadslid namens het CDA. In 2002 werd ze gemeenteraadslid en twaalf jaar later wethouder. Na twee termijnen als wethouder zegt ze het gemeentebestuur vaarwel en gaat ze even alleen maar leuke dingen doen.

Peter van Diepen was D66-fractievoorzitter in Alkmaar toen hij in januari 2021 werd gevraagd om de vertrekkende wethouder Fred Dellemijn te vervangen. Van Diepen was onder andere wethouder financiën en onder zijn toezien kon gemeente Heiloo voor het eerst sinds jaren een kleine plus noteren, ondanks de uitdagende tijden. (foto: Facebook / gemeente Heiloo)
Pin It
Bekeken: 1221x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/