Fotografie, keramiek tekeningen en strips zijn nog tot en met 26 juni elke zaterdag en zondag te zien in de Dorpskerk van Grootschermer. Geïnteresseerden kunnen de expositie van 11:00 tot 17:00 uur bekijken. Ook is het mogelijk om de tentoongestelde werken te kopen, een deel van de opbrengst zal gaan naar het onderhoud van de kerk.

Er exposeren drie kunstenaars in de kerk. Dirk Oegema fotografeert, schildert en schrijft. Hij gaat met zijn camera naar buiten en trekt de natuur in. Strips zijn de bron voor het werk van Tineke Troost. Ze is al van jongs af aan geboeid door de schijnbare eenvoud en humor van strips. De werken van Troost brengen strips en beeldende kunst dichter bij elkaar. Voor Joke Noordstrand gaat het om de schoonheid van verval. Noordstrand kijkt naar hoe alles uit elkaar valt en zet dat om in objecten van keramiek.

De expositie is tot en met 26 juni elke zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur te zien in de Dorpskerk. Meer informatie is te vinden op de website van de kerk.
Pin It