In de tweede voorronde van de Conference League speelt AZ tegen SP Tre Penne uit San Marino of FK Tuzla City uit Bosnië-Herzegovina. Dat heeft de loting uitgewezen die zojuist heeft plaatsgevonden.

De eerste ontmoeting staat op donderdag 21 juli op het programma en AZ speelt dan in ieder geval uit, schrijft mediapartner NH Nieuws. De return zal een week later op donderdag 28 juli in Alkmaar worden gespeeld. Om in het hoofdtoernooi van de Conference League te komen, moet AZ drie voorrondes doorkomen.

Afgelopen jaar eindigde AZ bij de laatste zestien in het derde Europese toernooi. Toen eindigde het avontuur tegen Bodø/Glimt. AZ verloor de uitwedstrijd met 2-1 na een late discutabele penalty en thuis kwamen de Alkmaarders niet verder dan een 2-2 gelijkspel na verlenging.
Pin It
Bekeken: 2827x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/