Wie graag over de oostelijke dijk Maalwater - Overbos tussen de Baafjespolder en de Egmondermeer wandelt, zal nog even langer geduld moeten hebben voor deze weer wordt opengesteld. Het werk zou van 7 februari tot 1 juni duren, maar de oplevering is uitgesteld tot 1 juli. Het werk is afgerond, maar door droogte zijn de grasmatten op de oostelijke dijk nog niet genoeg geworteld.

Na de zware stortbuien op 18 en 19 juni vorig jaar bleken in het Maalwater twee kanten van de dijk te zijn verzwakt. Met tijdelijke maatregelen zijn meer problemen voorkomen, maar groot onderhoud en dijkversterking waren nodig. De kade is 20 tot 40 cm verhoogd, en er zijn palenrijen geplaatst en klei gelegd tegen mollengangen en lekkages, zoals is te zien op de foto. Daarna is gras gelegd. Het werk is klaar en de dijk heeft kunnen zetten, maar het gras is dus nog niet genoeg gehecht. (foto: gemeente Heiloo)
Pin It
Bekeken: 1546x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/