Johan Goossens staat zaterdagavond vanaf 20:30 uur in het Alkmaarse Theater De Vest. De cabaretier nadert inmiddels de veertig en verzet zich tijdens de voorstelling tegen het onvermijdelijke verval met liedjes, verhalen en relativerende humor.

Jong als hij zich voelt, zou je misschien niet zeggen dat Johan eind dit jaar veertig wordt. Toch kreunt hij steeds vaker als hij even gaat zitten. En als er niemand in de buurt is, ontsnapt hem soms een 'Hรจhรจ'. Ook kan Johan stiekem genieten van vloerverwarming. Hij blaakt van gezondheid, maar heeft soms onduidelijke, kleine pijntjes.

Schakelend tussen hilariteit en ontroering, tussen hoge idealen en lullige alledaagsheid, wil Johan er met zijn voorstelling voor zorgen dat kleine pijntjes een avond lang vergeten worden. Kaarten kosten 19,50 euro en zijn onder andere te koop via de theaterwebsite.
Pin It
Bekeken: 1756x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/