De beveiligingscamera's in de Alkmaarse binnenstad hebben de steekpartij op de Laat vorig jaar helemaal vastgelegd. De dader is nog steeds voortvluchtig, ondanks meerdere oproepen op nationale televisie. Aan de steekpartij werd daarom aandacht besteed in het RTL-programma Opsporing NL. Daarin deelde de politie heftige beelden waarop te zien is hoe de verdachte op klaarlichte dag achter het slachtoffer aanrent en uithaalt met een kapmes.

Het slachtoffer weet uiteindelijk te ontkomen en vlucht iets verderop in de straat een coffeeshop in.  Het slachtoffer is daarna in het ziekenhuis aan zijn verwondingen geopereerd. Hij was meerdere keren op het hoofd geraakt en een keer in zijn zij gestoken. De dader is volgens de politie een ongeveer 30-jarige donkere man met kort zwart haar en een zwarte korte snor. Hij vluchtte op een zwarte scooter met een sporttas tussen de benen. Op de dag van de steekpartij droeg de man donkere kleding en een koptelefoon.

Het slachtoffer en de verdachte kennen elkaar, vertelt een politiemedewerker in het televisieprogramma: "Zij hebben in het verleden ook al een keer een aanvaring gehad waarbij klappen zijn gevallen. Volgens het slachtoffer waren ze nu weer op goede voet en begroetten ze elkaar als ze elkaar tegenkwamen."

De politie vermoedt dat de verdachte zich in Arnhem en omgeving bevindt. Wie denkt te weten waar de verdachte is, of kortgeleden was, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie.
Pin It
Bekeken: 7127x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/