De gemeente Bergen is op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester en roept kinderen op, die nu in groep 6 of 7 zitten, om te solliciteren. De nieuwe burgemeester volgt Thomas Meereboer op, die vanaf begin 2021 kinderburgemeester was van de gemeente Bergen.

Burgemeester Lars Voskuil zegt het belangrijk te vinden om ook de mening en ideeën van kinderen te horen. Dit helpt hem om zijn werk goed te kunnen doen. Met kinderburgemeester Thomas heeft hij daarom regelmatig overleg. Daarnaast bezoeken ze samen belangrijke gebeurtenissen. Zoals de intocht van Sinterklaas, Koningsdag, Dodenherdenking en Bevrijdingsdag.

Kinderburgemeester Thomas Meereboer: “Ik vind het heel leuk om kinderburgemeester te zijn. Het afgelopen anderhalve jaar heb ik mooie, bijzondere en leuke dingen gedaan als kinderburgemeester. Ik heb bijvoorbeeld het eerste jeugdlintje uitgereikt aan een jonge held uit de gemeente Bergen. En het was ook bijzonder om een nieuwjaarsvideo met de burgemeester op te nemen in de vuurtoren van Egmond. Helemaal bovenin de toren!’

De gemeente zoekt een jong iemand die het leuk vindt om met mensen om te gaan, kinderen en volwassenen. Iemand die een vlotte babbel heeft en graag zijn of haar mening geeft. En die het belangrijk vindt dat wensen en ideeën van kinderen worden besproken met het college en de gemeenteraad.

Meer informatie staat op de website. Sollicatiebrieven kunnen tot 10 juni worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1453x
https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/