De komedie El buen patrón is volgende week film van de week bij Cinebergen.
In deze verrukkelijke komedie staat de charismatische fabriekseigenaar Blanco (geniale Javier Bardem) onder druk omdat hij kans maakt op een lokale onderscheiding voor zakelijke excellentie. Alles in zijn familiebedrijf dat industriële weegschalen produceert, moet hiervoor gesmeerd lopen. Maar Blanco’s perfecte plaatje wordt bedreigd wanneer hij te maken krijgt met een ontslagen werknemer die uit is op wraak, een depressieve opzichter en een verliefde en ambitieuze stagiaire. Om zijn kansen op de prijs niet te verspelen en de balans in zijn bedrijf te herstellen, bemoeit de manipulatieve ‘goede baas’ zich schaamteloos met het privéleven van zijn medewerkers en overschrijdt hij bijna elke denkbare grens. En zet hiermee bovendien onbewust een explosieve kettingreactie met grote gevolgen in gang. Grote winnaar bij de Goya’s (Spaanse Oscars).

De film draait komende zaterdag om 17:00 uur, zondag om 10:45 uur en volgende week maandag om 20:00 uur.

 

Overige films in Filmtheater Cinebergen van vrijdag 3 juni tot en met vrijdag 10 juni:

Downton Abbey: A New Era
Verenigd Koninkrijk/ VS, drama/ romantiek, Engels/ NL ondertiteld
De geliefde acteurs uit de eerste bioscoopfilm reizen dit keer af naar de Franse Rivièra. Violet Crawley (Maggie Smith) is namelijk in het bezit gekomen van een riante villa, die ze dankzij een oude jeugdliefde heeft bemachtigd. Zoals gewoonlijk gaat een bezoek van de Crawleys met een hoop drama gepaard en loopt alles bepaald niet op rolletjes.
vr 03 - 14:30 | za 04 - 10:45

Falling For Figaro
Verenigd Koninkrijk, komedie/ romantiek, Engels/ NL ondertiteld
In deze charmante komedie geeft de succesvolle Millie (Danielle MacDonald) haar goedbetaalde baan en luxe appartement in Londen op om haar droom na te jagen om operazangeres te worden. Ze vertrekt naar de Schotse Hooglanden waar ze les krijgt van de beruchte operadiva Meghan (Joanna Lumley).
vr 03 - 20:00 | za 04 - 14:00 | di 07 - 20:00 | vr 10 - 14:30

Crimes of the Future
VS, drama/ horror/ sciencefiction, Engels/ NL ondertiteld
De vermaarde cineast David Cronenberg (Eastern Promises, A History of Violence, Crash) is terug met een body horrorfilm over een toekomst waarin de menselijke soort zich steeds meer aanpast aan zijn kunstmatige en vervuilde leefomgeving. Hij wordt daarbij gesteund door een sterrencast, waaronder Léa Seydoux, Kristen Stewart en Viggo Mortensen.
za 04 - 20:15 | zo 05 - 17:00 | wo 08 - 20:00

Bigger Than Us
Frankrijk, documentaire, Engels/ NL ondertiteld
De belangwekkende en ontroerende documentaire Bigger Than Us gaat over jonge ‘changemakers’ die hun leven wijden aan een betere toekomst. Zij zetten zich in voor onder meer mensenrechten, het klimaat, vrijheid van meningsuiting en toegang tot onderwijs en voedsel. Een krachtige generatie staat op met als doel de wereld te herstellen.
zo 05 - 14:00

Lunana, A Yak in the Classroom
Bhutan/ China, drama/ familie, Dzongkha/ Engels/ NL ondertiteld
Heerlijke feelgoodfilm uit Bhutan. De jonge leraar Ugyen uit Bhutan wordt voor zijn laatste opleidingsjaar naar het extreem afgelegen bergdorpje Lunana gestuurd. Het warme welkom van de kinderen en de spirituele kracht van de dorpelingen zullen zijn lot voorgoed veranderen.
zo 05 - 20:15

Operation Mincemeat
VS, drama, Engels/ NL ondertiteld
Operation Mincemeat vertelt het waargebeurde verhaal van de meest succesvolle misleiding in oorlogstijd ooit, een operatie die de loop van de Tweede Wereldoorlog veranderde. Met o.a. Colin Firth, Kelly Macdonald, Matthew Macfadyen en Jason Isaacs.
do 09 - 14:30

Food & Film: Délicieux
Frankrijk, drama, Frans/ NL ondertiteld
Restaurant Zilt Bergen aan Zee presenteert een bijzonder 2-gangen menu voorafgaand aan de smakelijke Franse kostuumfilm Délicieux. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!
do 09 - 19:15

Bergman Island
Frankrijk/ België, drama, Engels/ Frans/ Zweeds/ NL ondertiteld
Zomers drama over regisseurskoppel Chris (Vicky Krieps) en Anthony (Tim Roth) die op schrijfretraite gaan op het Zweedse eiland Fårö, woon- en werkplaats van de legendarische regisseur Ingmar Bergman. Terwijl de zomer voorbijgaat en hun scripts vorderen, begint de scheidslijn tussen fictie en realiteit te vervagen te midden van het wilde landschap op het eiland.
vr 10 - 20:00

Filmtheater Cinebergen, De Zwarte Schuur, Eeuwigelaan 7, Bergen NH (navigatie: Roodeweg); cinebergen.nl
Pin It
Bekeken: 1181x
https://ee.itk.ac.id/data/