In Egmond is dinsdag een verkoper ontmaskerd als oplichter. Dat meldt wijkagent Robert de Boer op Twitter. De man ging in de Egmonden langs deuren om zijn waar te slijten. De pannen die de man aanbood, bleken veel minder waard dan wat hij ervoor vroeg. Egmonders die de man aan de deur kregen, kregen prijzen tot 2400 euro voorgesteld. Het kookgerei blijkt dat echter niet waard. De verkooptruc lijkt in Egmond nergens gelukt.

Deze oplichtingstruc komt vaker voor. De verkopers reizen door het land en kunnen overal opduiken. Ze verkopen pannensets, messensets of kleding en vragen veel te veel geld voor hun waar. Achteraf blijkt het van erbarmelijke kwaliteit te zijn. De politie raadt af om in zee te gaan met verkopers die aan de deur of vanuit de kofferbak hun waar aanbieden.
Pin It
Bekeken: 1948x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/