Bibliotheek Kennemerwaard organiseert in de Egmonden regelmatig bijeenkomsten met het thema 'Aan tafel met...'. Donderdag 2 juni kunnen inwoners kennis maken met hun wijkagent Robert de Boer in Dorpshuis de Schulp, Visweg 45 in Egmond-Binnen.

Robert wil graag met de bewoners in gesprek over wat er zoal speelt in de Egmonden en waarvoor kun je de wijkagent inschakelen. Uiteraard staat hij open voor vragen met betrekking tot zijn vak, zoals veiligheid in en om huis.

'Aan tafel met…' geeft inwoners de gelegenheid om hun verhaal, ervaringen of kennis te delen met anderen. Het kan over van alles gaan: een interessant beroep of hobby, een onderwerp dat je na aan het hart ligt of een gebeurtenis. De tafel in de bibliotheek biedt zo een podium voor leuke workshops, verrassende presentaties en boeiende verhalen.

De bijeenkomst duurt van 10.30 tot 12.00 uur. Aanmelden is gratis en kan tot twee dagen van tevoren via kennemerwaard.op-shop.nl. Wie zelf eens zijn of haar verhaal wil doen kan zich opgeven bij Lia Eekhout via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It