De Waardse Kunstkerk gaat verhuizen. Niet meer in een kerk, maar naast een kerk is het kunstcentrum binnenkort te vinden. De Kunstkerk opent in september haar deuren in De Rank, naast de Witte Kerk in Sint Pancras.

De Artotheek, beter bekend als de Kunstkerk, moest weg uit de kerk aan de Stationsweg, omdat het kerkbestuur de huur had opgezegd. Het complex wordt verkocht en dus startte een zoektocht voor de Kunstkerk.

Het was een lang traject en ook de gemeente Dijk en Waard werd ingeschakeld.  Niet binnen Heerhugowaard, maar kilometers verderop in Sint Pancras is een nieuwe locatie gevonden. De Rank zal vanaf september de nieuwe locatie van de Kunstkerk worden. De verhuizing betekent ook iets voor de naam, want Kunstkerk Heerhugowaard gaat verder als Kunstkerk Dijk en Waard.
Pin It
Bekeken: 1399x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/