Een filmvoorstelling over een bekende geheim agent is vrijdag 27 mei te zien in het Schoorlse dorpshuis De Blinkerd. Vanaf 20:00 uur komt daar 163 minuten lang de nieuwste James Bond film No Time To Die van regisseur Cary Joji Fukunaga uit de toverlantaarn.

De film vertelt het verhaal van de gepensioneerde heer Bond na het beëindigen van zijn loopbaan in dienst van de Britse kroon. Zijn rust blijkt echter van korte duur wanneer zijn oude vriend Felix Leiter van de CIA opduikt met de vraag om hulp. Het brengt hem op het spoor van de nieuwste mysterieuze schurk uitgerust met gevaarlijk nieuwe wapentechnologie. Daniel Craig speelt James Bond. Mede-acteurs zijn onder meer Léa Seydoux en Rami Malek.

De film draait vrijdag om 20:00 uur in Dorpscentrum De Blinkerd aan de Heereweg 150 in Schoorl. De zaal is open vanaf 19:45 uur. Kaarten kosten 9 euro. Plaatsen kunnen gereserveerd worden op filmhuisschoorl.nl. Tickets worden ook nog verkocht aan de kassa voor de voorstelling (alleen PIN).
Pin It
Bekeken: 1678x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/