Het is inmiddels alweer ruim één maand geleden dat de eerste energiecoaches gestart zijn in Dijk en Waard. De coaches zijn vrijwilligers en geven adviezen over energiebesparing. Volgens wethouder René Schoemaker zijn de coaches een succes en stromen de aanvragen binnen.

Afgelopen najaar zijn acht Dijk en Waardse energiecoaches gestart met een opleiding en inmiddels zijn ze ruim een maand aan de slag. "Tientallen aanvragen komen binnen en daar ben ik erg blij om", vertelt wethouder Schoemaker aan Dijk en Waard Centraal. "Ik hoop dat ik binnenkort kan melden dat er meer energiecoaches aangenomen kunnen worden, want dan kan er een nog groter verschil gemaakt worden."

Volgens de wethouder past de vraag naar energiecoaches bij het huidige tijdsbeeld. "Er zijn de laatste jaren veel meer mensen bezig met verduurzamen, maar er is ook veel onduidelijk. De energiecoaches geven passend advies en laten zien dat vaak de kleine aanpassingen het grootste verschil maken."
Pin It
Bekeken: 1574x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/